divendres, de desembre 22, 2006

Barça 1 - Atlético de Madrid 1 (Ezquerro vs Saviola)

El partit d'ahir em va enganxar per sorpresa. Venia de Ginebra i una noia unes quantes files enrera li deia a un noi que tenia por del Torres, que sempre marcava al camp del Barça. I jo pensant "però que juguen avui?" .La noia afegia que no entenia què passa amb el niño que quan ve al camp nou sempre marca i la resta de la temporada no fa res. En Torres no és l'estrella que molts es pensen, però la noia no sap què és la resta de la temporada perquè només veu els partits del Barça. La fémina pertany al grup de dones sense criteri que van al camp nou a fer relacions ( em refereixo a tribuna, no a les afores del camp, que ningu em malinterpreti) o s'apunten al futbol per fer content al novio, al marit o al pare (els germans encara no estem dins d'aquest col·lectiu).

Després d'aquesta introducció toca l'anàlisi del partit. En general aborrit, sense gaires ocasions de gol, amb l'etlétic tancat al radera fent honor a la nova tendència futbolística Cannaveresca. El Barça controlant el mig del camp, amb un mota bé al tall del contratac, tot i que encara una mica precipitat, en qualsevol cas millor que Edmílson. Davant molt mancats d'idees i en general amb un to físic molt dolent, culpa de les lesions i dels bolos de la intercontinental.

La falta llançada per Ronaldinho molt bona, l'estratègia dels dos jugadors tapant el pal del porter també. Sembla que hi ha algú que aconsella a Ronaldinho sobre les faltes i ja no busca sempre el xut per sobre la tanca. L'execució no és prodigiosa, però com a mínim éls porters ja no saben on va l'esfèrica. Ara alterna per sota, per sobre, fort, colocat, un pal o l'altre.

Com deia abans al davant no hi havia "punch", i Ezquerro no és la solució, de fet encara no entenc com se'l va fitxar. Veure'l jugar em recordava l'època de Gaspart, com a mínim llavors tots els nens teníen una ilusió, un referent: tothom podia jugar al Barça, no importava com de dolent fossis. Però un cop acabada la dinàmica perdedora, un cop els jugadors que trepitgen el camp són jugadors contrastats, què nassos fa Ezquerro al camp? De les que va tocar en va perdre la meitat i l'única que va tenir no va anar entre els tres pals, els de la porteria em refereixo. Un cop vist que Ezquerro no té prou talla, la pregunta és imminent, hi havia algú a la banqueta que la tingués? Jo crec que sí, es diu Saviola.