dimecres, de febrer 21, 2007

Sense pòlvora

Al Barça li falta gol, al Barça li manca Etó. Qui deia que seria el partit de Mesi s'equivocava completament. Tan senzill com que un equip defensiu com el Liverpool amb un entrenador encara més defensiu com és Benitez no li pots jugar amb els extrems a cama canviada. El lateral sap que el regat el faràs cap a dins i per tant només t'ha d'acompanyar fins al mig o central que fa la cobertura. Si a sobre totes les passades son al peu i jugant d'esquenes no hi ha res a fer.
Ja sé que ara per ara no hi ha res millor a la banqueta, però Ronaldinho està jugant de p.... pena.

El problema és al davant, però no ens oblidèssim del partit més horrorós de Xavi, 200 tocs avants de cada passada a Belleti o Marquez!!!!!

Ara toca fer l'impossible fotre'n més de dos a camp contrari. Però confiem en que no es guardin res per al pròxim partit.

1 comentari:

Lluís Ferrer ha dit...

Un partit més en la línia d'aquesta temporada.
La veritat és que el joc del Barça em sembla tan penós que no he fet ni l'esforç d'anar-lo a veure. L'he escoltat per la ràdio -Puyal, com sempre-. L'he posat quan anaven 1-0, just abans de l'1-1 i m'ha sorprès que fins al final de partit no he sentit que hi hagi hagut cap ocasió de gol a partir d'una jugada trenada.
Dos comentaris a fer. El primer és que suposo que el joc ha estat en la línia d'altres partits que hem comentat aquí com el 1-1 a camp del Werder o el 3-1 de l'Espanyol.
El segon és que no entenc les coses que fa en Rijkaard. Per què quan t'hi jugues les garrofes deixes el MILLOR jugador que tens a la banqueta? La final de París va començar quan va sortir al camp, aquest any està en un moment espectacular, en canvi, sembla que l'Iniesta no compti per a res. Potser que ens deixem dels prejudis del nom i mirem què fa cadascú al camp. Deco, Xavi i Ronaldinho no mostren gaire interès en el que fan; per tant, si prefereixen anar de Carnaval a Sitges, se'ls deixa fora la convocatòria i llestos.
Johan Cruyff -oh, Déu a dalt del cel- va dir que el Barça necessitava renovar-se, que s'acabava un cicle. El mateix vaig escriure jo cap al desembre -mireu el blog sinó-. La renovació no caldria que fos dràstica. Una mica de neteja del clan brasiler -que forcen targetes just abans de nadal per tornar una setmana tard de vacances- i ja n'hi hauria prou. Un fitxatge mediàtic per tornar a tenir l'afició embadalida amb la nova vedette del camp nou i gent seriosa i de qualitat; el mateix que dir que han de ser europeus, com Figo, Luis Enrique i Zidane si pot ser -com si fos tan fàcil!-. Apunteu això que reitero aquí, fins que Deco i Ronaldinho no fotin el camp del Barça no tornarà a guanyar res. Aquest any tornarem a patir per veure si queden quarts i juguen la Champions.
Tan de bo que m'equivoqui, però les coses no canvien perquè sí, sinó, feu una ullada a l'època més negra del Barça d'en Gaspart i a les actucacions d'un brasiler que deien que era el millor del món i que quan va sortir del Barça, al cap d'un any jugava a l'Olympikos grec -i.e merda d'equip-.