divendres, de març 23, 2007

IESE i la societat civil catalana en un acte de suport a l'aeroport del Prat. El món al revés.

Quan l'escola de negocis IESE acull un acte per reclamar un aeroport de Barcelona amb més conexions intercontinentals és que alguna cosa va realment malament.
Per qui desconegui què és l'IESE, és l'escola de negocis amb més votants del "partido popular" i membres de l'opus dei per metre quadrat de tot l'estat espanyol. Cal destacar que l'acte estava liderat per la Cambra de Comerç de Barcelona, Foment del Treball, la Fundació RACC i el mateix IESE.

En altres paraules, si l'IESE representa el que representa, com és que s'ajunta amb la societat civil Catalana per demanar quelcom que va en contra dels interessos de Madrid? No ens enganyem la rivalitat ha esdevingut entre ciutats, entre negocis i ha deixat de ser una questió nacional identitària, com a mínim com a motiu principal en els órgans de poder. Només s'enten que la societat civil Catalana s'ajunti amb l'IESE a l'hora de defensar "la pela". Sembla que el seny ha arribat a les gents vingudes de la meseta, quina meravella la transmissió de l'ADN!

Per últim, més aviat com a curisistat que altra cosa, fer referència a la intervenció de Pedro Nueno:"No s'ha de pressionar les línies aèries perquè posin en marxa noves rutes, però sí desenvolupar una negociació creativa". Podríem fer un concurs: Valdano Vs Nueno, a veure qui ven més fum.